Vanghelie isi injura colegii si il trimite pe Mircea Geoana intr-o "directie" ce nu poata fi reprodusa- VIDEO

 

Marean Vanghelie este recunoscut pentru exprimarea fara retineri, dar de acesta data a fost filmat cu camera ascunsa intr-o discutie care probabil ii va ridica multi colegi in cap. Ii acuza ca "isi vand neveste" si ca sunt "masochisti".

 

PSD-istul Marean Vanghelie isi crede colegii de partid "niste lepre", care isi "dau nevestele la schimbat" pentru a primi o functie,. In plus, mai spune despre ei ca sunt si masochisti pentru isi duc nevestele cu ei atunci cand vor sa agate o o alta femeie. Limbajul este , insa, mult mai colorat si mai greu de reprodus. Iar limba romana...este una aproximativa. Merita sa il vedeti cum vorbesc unii politicieni.

 

"Niste lepre nenorocite. Tu crezi ca-s indragostit de Geoana? Ce-i gagica? Da-l in p.... mea, ca are o gramada de defecte! Da' e vorba de cand te uiti tu in oglinda dimineata. Inelegi? Cum, ma, zici una si pe urma aoleo, voi sunteti mai tari, sunt maine cu voi?!de idioti! Pe cuvantul meu de onoare, ca n-au invatat nici principiile elementare ale bunului simt. N-au nvatat nimic. Niste lepre! Astia isi vand nevestele, asculta-ma ce spun. Ca sa le dai o functie, iti da nevestele. De-aia arata emisiuni la Diaconescu, alea cu, cum ii zice ma, unde isi baga sotiile la schimbat. Dar eu nu inteleg, scuza-ma, daca vrei sa te duci sa f... una de ce s-o iei si pe nevasta-ta cu tine? Da' ce, esti masochist? Te duci si iei tu una tu, nu?", Cum dracu', ma, frate, ma, io am fost pe bulevard vagabond, astia au fost la facultate si nu au invatat nimic, da-i dracu' spune Vanghelie.

Imagini videonews.ro

Comentarii Facebook