Giurgiu o contrazice pe Boagiu: Lucrarile la autostrada Transilvania continua - VIDEO


Deputatul PDL, Mircea Giurgiu, a declarat ca lucrarile la autostrada Transilvania vor continua in 2011. Parlamentarul il contrazice pe ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, care a spus ca pana in iunie lucrarile la autostrada "ingheata".

"Sunt bani in buget pentru tronsonul Gilau - Nadasel. Am vorbit cu ministrul Transporturilor si mi-a spus ca acum renegociaza cu cei de la Bechtel si apoi vor reporni lucrarile. 

Am vorbit cu dansa pentru a introduce in buget bani pentru Autostrada Transilvania si a spus ca pe 2011 vor fi bani pentru acest proiect
", a declarat Mircia Giurgiu.

 

Deputatul a afirmat ca pana la finele acestui an va fi finalizat tronsonul Gilau-Nadasel, in judetul Cluj, si tronsonul Suplacu de Barcau - Bors, din judetul Bihor.

 

Bechtel a inceput in 1 februarie disponibilizarea unui numar de 700 de muncitori de pe santierele Autostrazii Transilvania, acuzand Guvernul ca nu a alocat pe 2011 bani pentru continuarea lucrarilor si nu isi permite sa mai plateasca salariile acestor angajati.


Citeste si...

700 de angajati ai Bechtel, trimisi de luni, 31 ianuarie, in somaj

 

Emil Boc: Lucrarile la autostrada Transilvania vor continua in 2011

 

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu: Autostrada Transilvania intra in conservare pana in iunie

 

Seful AJOFM Cluj, Daniel Don: "Vom avea o criza de angajati in constructii! Bechtel risca sa ramana fara oameni"! - VIDEO

 

Comentarii Facebook