Boc, sfatuit de Mircia Giurgiu sa readuca salariile si pensiile la nivelul anului 2010 pentru a-si pastra functia - VIDEO


Deputatul PDL Cluj, Mircia Giurgiu, ii recomanda lui Emil Boc sa readuca, de urgenta, salariile si pensiile la nivelului anului 2010 pentru a-si salva "scaunul".

De asemenea, primul ministru trebuie sa ia masuri de relansare economica, pentru a recastiga increderea populatiei in Guvern.

"Pentru a restabili increderea populatiei in Guvern, premierul Emil Boc ar trebui sa vina cât mai repede cu plata salariilor bugetarilor la nivelul din vara lui 2010 si sa anuleze prevederea conform careia se retin la pensionarii cu pensii de peste 740 de lei cei 5,5 la suta drept contributie la asigurari sociale de sanatate. Emil Boc ar trebui sa ia si masuri de relansare economica. De asemenea, premierul Boc ar trebui sa fie sustinut de toti membrii PDL, pentru ca daca am fost solidari cu el cand s-au luat masurile de austeritate, trebuie sa fim solidari si acum. E usor sa profiti de cineva si apoi sa il inlaturi", a spus Giurgiu.

Deputatul PDL sustine ca Emil Boc nu trebuie "sacrificat si inlaturat dupa ce a condus Guvernul intr-o perioada dificila si a pus bazele cresterii economice".

"Nu sunt de acord cu inlaturarea premierului, il sustin. A condus Guvernul intr-o perioada dificila, si nu este corect ca acum sa fie inlaturat", a mai afirmat Giurgiu.

Comentarii Facebook