Moisin a condus Audi -ul ROSAL, dupa ce a prezidat licitatia de concesionare a serviciilor menajare, castigata de aceeasi firma


Viceprimarul Radu Moisin a folosit timp de un an un  Audi A6, primit de la firma Rosal, dar in prealabil a condus Comisia de licitatie prin care s-a adjudecat contractul de concesionare a serviciilor menajare, castigat chiar de Rosal.

Viceprimarul Radu Moisin a condus in 2009 sedinta Consiliului Local in care s-a decis concesionarea serviciilor de salubritate, iar in fruntea comisiei care urma sa faca licitatia s-a pus chiar pe el, precizeaza EVZ.ro.

Clujul a fost impartit atunci in doua de comisie. Astfel, sectorul 1 a revenit firmei Rosal, care s-a angajat sa plateasca o redeventa de 100.000 de euro pe an, iar sectorul 2 a revenit firmei Brantner Veres, care achita 51.000 de euro pe an Primariei.

Viceprimarul Radu Moisin este acuzat ca dupa licitatie a circulat pret de un an cu un Audi A6 care era inmatriculat pe firma Rosal, castigatoarea licitatiei.

Masina a fost achizitionata de firma de salubritate in 30 septembrie 2009, iar in 4 ianuarie 2010 a fost vanduta lui Beniamin Marius Chira, inspector la Inspectoratul scolar Cluj, si apropiat al viceprimarului Radu Moisin.

Edilul a fost acuzat in luna februarie de liberalii clujeni ca nu si-a trecut masina in declaratia de avere. La cateva zile, in 16 februarie, masina a fost revanduta de Beniamin Chira, unei alte persoane, Felicia Elena Popa.

Viceprimarul a declarat pentru EVZ ca s-a incurcat in declaratii si ca nu stia ca masina apartine ROSAL. "Daca as fi stiut ca a fost proprietatea Rosal nu as fi condus-o", a spus Moisin pentru sursa citata.

Viceprimarul a facut unele precizari si a spus ca: "Nu stiam ca masina a fost a companiei Rosal. M-am gandit la un moment dat sa o cumpar, dar cand am aflat ca a fost a firmei Rosal am renuntat. M-am gandit ca cineva ar putea zice ceva si am renuntat".


Citeste si...

Viceprimarul Radu Moisin, la volanul unei masini primita de la Rosal!

Viceprimarul Radu Moisin, acuzat ca i-a facut cadou o locuinta ANL prietenei sale, Loredana Pop, secretara lui Daniel Buda

Comentarii Facebook