Duminica 28 Aprilie

Femeile din PDL Cluj o ataca pe Steluta Cataniciu pentru ca il denigreaza pe Boc


Organizatia de Femei a PDL Cluj considera hazardate declaratiile consilierului local, Steluta Cataniciu, cu privire la motivul demisiei premierului Emil Boc.

"Prin declaratiile pe care le face consilierul local, Steluta Cataniciu, da dovada de imaturitate politica incercand in zadar sa minimalizeze dezvoltarea si modernizarea municipiului Cluj-Napoca si a judetului Cluj, din momentul in care Emil Boc a devenit primar, iar apoi premier.

Stim ca este dificil pentru doamna consilier sa admita faptul ca judetul Cluj, datorita eforturilor administratiei PDL si cu sustinerea premierului Emil Boc, a ajuns in topul judetelor din Romania, insa ii recomandam doamnei Cataniciu sa lase deoparte acest comportament ipocrit si isteric, care o caracterizeaza, in ultima vreme si sa fie mai ponderata in vorbe si mai eficienta la fapte. Iar referitor la elogiile doamnei Cataniciu, potrivit carora clujenii ar trebui sa voteze un om al faptelor, adica pe domnul Marius Nicoara, o rugam pe doamna consilier sa expuna clujenilor realizarile sefului sau de partid, Marius Nicoara, din momentul in care acesta a ajuns senator de Cluj, pana in prezent, evident altele decat vizionarea de filme ... Mai concret, care sunt fondurile atrase de domnul Marius Nicoara de la Bucuresti pentru Cluj si care sunt obiectivele realizate din aceste fonduri?", se arata in comunicatul femeilor democrat-liberale.

 

Tise il ataca pe Nicoara si il ironizeaza pe Mircia Giurgiu: USL poate fi batut si de Mircia Giurgiu

 

Reprezentanetele organizatiei s-au legat si de afirmatia senatorului Marius Nicoara, care a precizat ca Emil Boc nu se poate intoarce la Ciorogarla, dupa ce a fost premier. "Vorbele domnului Nicoara, care intr-o interventie telefonica la un post de televiziune local, confunda municipiul Cluj-Napoca cu comuna ilfoveana Ciorogarla, jignindu-i pe toti clujenii, si faptele membrilor PDL, proiectele realizate si investitiile finalizate din ultimii ani", a precizat Mihaela Suciu, presedintele OF PDL Cluj.

 

Marius Nicoara: Va fi usor sa il inving la Primarie pe Boc, fostul premier! PDL ii cere demisia

Comentarii Facebook