Alin Tise regreta demisia lui Boc: Nu mai vin bani in Cluj


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, regreta demisia premierului Emil Boc, despre care a spus ca s-a dovedit a fi un bun clujean si a finantat o serie de investitii.

"Regret demisia pentru ca eu cred ca si nu pentru ca eu sunt un foarte bun specialist in economie, ci pentru ca institutii abilitate din Europa, respectiv Comisia Europeana si FMI au apreciat activitatea guvernului. Evident au fost masuri dureroase, pe care populatia le-a resimtit din plin. Acest lucru a dus la erodarea guvernului si erodarea premierului. Eu sper si dorinta mea ar fi ca in noul guvern sa gasim cat mai multi oameni noi, cu o alta viziune si care sa ajute la recredibilizarea acestui guvern", a spus Tise.

Legat de investitiile care s-au facut in Cluj, Alin Tise a spusca faca bani de la guvern ar fi fost in stadiu de proiect: "A insemnat foarte mult. A insemnat ca, pentru prima data dupa multi ani, Clujul a fost asezat pe o pozitie pe care o merita in ceea ce priveste repartizarile de fonduri. Puteti sa va uitati in multi ani de guvernare in care multi ministri au fost din zona Moldovei si veti vedea alocari de bani consistente facute catre acea regiune. Clujul a castigat enorm prin aceasta guvernare, doar daca ar fi sa vorbim despre cele doua centuri de ocolire ale municipiului, bani alocati pentru autostrada, proiectele de apa si canalizare la diferite primarii, infrastructura in tot judetul. Din acest punct de vedere, Clujul a castigat foarte mult. De altfel, sondajele in care fostul premier, Emil Boc, este pozitionat la 37% din simpatie arata ca inca clujenii inca apreciaza activitatea lui in calitate de primar, cat si activitatea prin care Clujul a fost sprijinit", a mai spus Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj este finul lui Emil Boc si a fost puternic sustinut in campania electorala din 2008 de acesta.

Comentarii Facebook