Tise il ataca pe Nicoara si il ironizeaza pe Mircia Giurgiu: USL poate fi batut si de Mircia Giurgiu


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, l-a atacat pe senatorul Marius Nicoara dupa declaratia acestuia conform careia o candidatura a lui Emil Boc la primaria Clujului ar fi degradanta.

"Nu pot intelege cum oameni politici locali, care niciodata nu ar avea sansa sa devina premieri, au dorit caderea unui premier din Cluj, indiferent ca ar fi dintr-un partid sau alt partid. Am vazut fericirea legata de caderea premierului, insa alegerile urmatoare vor demonstra ca inca clujenii apreciaza rolul pe care Emil Boc l-a avut in modernizarea si dezvoltarea Clujului, a municipiului in mod special si a judetului.

Eu nu pot vorbi in numele PDL, dar cred ca PDL -ul trebuie sa ia in calcul orice candidatura a oricarei persoane care are sanse sa castige. Daca declaratiile facute de USD, prin care o candidatura a premierului Emil Boc ar fi un lucru degradant pentru un om, daca aceste declaratii vor continua sunt convins ca USL ar putea fi infrant si de domnul Giurgiu. Nu cred ca PDL ar avea o problema in a castiga Primaria Clujului, daca aceste declaratii raportate la clujeni si la modul in care ei inteleg electoratul clujean vor continua. Eu cred ca pentru niciun om politic a te duce in fata clujenilor si a cere votul nu este degradant, indiferent ce pozitie ai avea in societatea romaneasca", a spus Alin Tise.

Acesta considera ca PDL trebuie sa faca orice pentru a castiga Primaria si Consiliul Judetean Cluj. "PDL va trebui sa aiba in vedere orice alta candidatura pentru a mentine Primaria si Consiliul Judetean la PDL. Orice membru, inclusiv Emil Boc, poate fi luat in calcul la o eventuala candidatura. Sunt convins ca PDL va lua cea mai buna decizie, asa incat sa isi maximizeze sansele de castig la Consiliul Judetean si Primarie", a mai adaugat Alin Tise.

 

Marius Nicoara: Va fi usor sa il inving la Primarie pe Boc, fostul premier! PDL ii cere demisia

Comentarii Facebook