Duminica 28 Aprilie

Emil Boc se va supăra iarăși, dar trebuie să o spunem! Clujenii critică iluminatul de pe malurile Someșului: Nu știi cine vine și ce intenții are! - FOTO


Lucrările de pe malul Someșului din Grigorescu sunt aproape de finalizare, dar calitatea nu este pe placul clujenilor, care se plâng de iluminare. Același lucru a fost semnalat și în Parcul Armătura, dar primarul Emil Boc s-a supărat pe Știri de Cluj pentru că a semnalat acest lucru. Citiți AICI mai multe și vedeți fotografii cum arată acel parc noaptea.

Revenind la lucrările de pe malul Someșului, clujenii au observat postarea primarului care laudă lucrările și i-au lăsat câteva observații. Să sperăm că nu îl vor supăra:

”Frumos, dar pe partea cu Grigorescu.... dar de la Parcul Rozelor până la podul zodiac când se va face lumina.... mergem dimineața la serviciu pe jos și de la Rozelor Residence până la podul Zodiac e beznă!!!! Moroc cu lanterna…”

”Proiectul este util și ar putea fi de succes cu următoarele mențiuni: 1. Iluminarea este insuficientă pe alei și lipsește cu desavarsire in zonele cele mai importante: unde sunt trepte 2. După ploi aleile se umple cu noroi, iar în nisipul de pe plaja apar ravene”.

”Pista de biciclete era utilă pe partea Rozelor pe sub pod până în parcarea Sun și era o cale ușoară de a ajunge din Floresti pe la Cora până in centru, fără a mai urca Mănășturul prin trafic. Până o faceți pe lângă Someș până in Gilău mai trec 2 mandate.

Iar iluminatul aleilor lasă de dorit, vezi doar umbre, nu știi cine vine sau ce intenții are”.

Parcul realizat de Asocierea ACI Cluj (lider) - Socot S.A. - Simacek Facility Services ar urma să fie recepționat în următoarea perioadă.

Primarul Emil Boc a reacționat public după ce Știri de Cluj a scris că Parcul Armătura este slab iluminat, spunând că nu este normal să se critice o lucrare apreciată de atât de multă lume. Cu toate acestea, problema iluminatului rămâne prezentă, ceea ce face ca oamenilor să le fie teamă să circule pe acolo după lăsarea serii. Vedeți mai jos o imagine de noapte cu Parcul Armătura.

e95f05ff47a812c0d66cec0e30e37851.jpeg

Comentarii Facebook