Canalul Morii în zona cartierului Mărăști arată dezastruos. Clujenii mai au de așteptat până O SĂ fie decopertat și modernizat - FOTO


Canalul Morii în zona cartierului Mărăști este sub orice critică. Oamenii aruncă gunoiul direct în apă, indiferent de dimensiunea acestuia. Primăria a promis de nenumărate ori că pârâul va fi „readus la viață”, însă până atunci lucrurile sunt lăsate așa cum sunt, iar zona rămâne o parte urâtă a orașului.

„Mi se pare mie sau Canalul Morii în zona cartierului Mărăști are nevoie de un pic de atenție?”, a transmis un clujean pentru „Clujul civic”.

Oamenii au făcut și sesizări de nenumărate ori, iar Primăria le-a răspuns că OSĂ facă.

„Am făcut două sesizări la începutul anului, cu poze și detalii din zona asta. Răspunsul pe mycluj a fost în bătaie de joc de fiecare dată”, a punctat un clujean, care a lăsat și o imagine cu dovada.

perfect.jpeg

Trei proiecte de investiții din oraș care urmează să se concretizeze în următorii ani au în centrul atenției Canalul Morii și revitalizarea acestuia, după ce, din lipsa întreținerii corespunzătoare, porțiuni ale canalului au devenit inestetice și insalubre. Clujenii au cerut în ultimii ani tot mai des amenajarea malurilor Canalului Morii ca spațiu verde și de recreere. 


Comentarii Facebook