Cristina Ciumas si Ion Aurel Pop, intrebati cati bani asteapta sa castige daca vor obtine functia de rector a UBB!

 

Cristina Ciumas si Ion Aurel Pop au fost intrebati la ultima dezbatere pentru functia de rector a UBB Cluj, de marti seara, cat se asteapta sa castige daca daca ajung in fruntea universitatii.

 

Intrebarea adresata celor cei doi, de o persoana din sala, a fost: "Cati bani va asteptati sa castigati cand veti obtine functia de rector?"


Ion Aurel Pop a raspuns: "Nu m-am gandit niciodata la cat urmeaza sa castig. V-as putea spune cat castig in acest moment, dar prefer sa va spun numai ca am coeficientul 2,25%".


"Atunci cand am candidat pentru functia de rector, nu m-am gandit sa castig mai mult decat imi este permis. Vreau sa castig si ma astept sa castig cat este stabilit prin lege. Nici mai mult", a spus Cristina Ciuma.

 

Ion Aurel Pop: Sper ca nu va trebui sa il poftim pe Marga sa iasa din biroul de rector VIDEO

 

Cei doi au fost intrebati si daca fac sau nu parte dintr-un partid politic, iar raspunsul a fost unul negativ. Pop si Ciumas au spus ca nu au facut parte din niciun partid politic. 

Intalnirea de marti, 6 martie, a fost ultima inainte de cel de-al doilea scrutin, ce va fi in 8 martie.

 

Vezi si ...

Lupta pentru functia de rector a UBB este stransa. Cei doi candidati, intrebati cat se asteapta sa castige si daca vor politiza sau nu Universitatea!

 

Articol de Anca Baciu

Comentarii Facebook