Contractul cu Bosch a fost aprobat de consilierii judeteni! Canta nu a fost de acord ca CJ Cluj sa plateasca iluminatul public 99 de ani


Contractul cu Bosch a fost aprobat de consilierii judeteni cu un singur amendament: iluminatul public sa fie facut numai pana la limita parcului industrial, iar Consiliul Judetean Cluj sa nu plateasca facturile la electricitate.

 

Consilierul PSD Cluj, Dan Canta, a solicitat sa fie modificata prevederea din contract care stipuleaza ca statul trebuie sa asigure iluminatul public in incinta parcului pentru urmatorii 99 de ani. "Este absurd ca noi sa asiguram iluminatul public pentru urmatorii 99 de ani si solicit ca institutia Consiliului Judetean Cluj sa duca iluminatul pana la poarta parcului", a declarat Dan Canta.

Contractul privind concesionarea terenului de 21,5 hectare de la Jucu firmei Bosch a fost aprobat in unanimitate de consilierii judeteni.

 

Compania germana ar urma sa se stabileasca in parcul Tetarom 3, din comuna Jucu, si va investi suma de 77 de milioane de euro.

 

Bosch va fi pusa la plata, daca pleaca peste noapte ca si Nokia! CJ Cluj vrea sa puna clauze

Comentarii Facebook