Consilierii PSD Cluj vor răspunsuri de la conducerea CJ Cluj: Există riscul să pierdem bani europeni

 

Consilierii județeni PSD Cluj sunt de părere că prioritățile anului 2016 sunt ”în primul rând nerealizarile din ultimii ani: drumul turistic Răchiţele - Ic Ponor și investiția privind extinderea TETAROM I”.

 

Aleșii social democrați susțin că ”există pericolul, în condițiile în care nu se finalizează aceste proiecte până în luna iunie, ca Executivul județean să returneze câteva milioane de euro, bani europeni. În același context, este imperios necesară finalizarea investiției de la noua rampă ecologică, în acest moment fiind principala problemă a județului Cluj.

 

Solicităm conducerii Consiliului Județean Cluj să informeze opinia publică cu privire suma exactă care s-ar pierde dacă nu se finalizează cele două proiecte, măsurile luate pentru ca aceste proiecte să fie realizate și graficul acțiunilor astfel încât în luna mai cele două obiective să fie finalizate. De asemenea solicităm prezentarea stadiului implementării proiectului de la rampa ecologică”.

 

Grupul consilierilor județeni social-democrați consideră că reparațiile și investițiile în drumurile județene sunt obligatorii, în acest sens, o sumă importantă din bugetul județului Cluj trebuie alocată către infrastructura rutieră.

 

De asemenea, trebuie ajutat Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, prin stabilirea ”resursele care trebuie alocate pentru dezvoltarea acestui obiectiv, o strategie clară pentru următorii ani.

 

Consilierii județeni social-democrați susțin construirea centrului de colectare a produselor agricole, a fructelor şi legumelor din municipiul Câmpia Turzii și a unităţii de abatorizare, tranşare şi livrare a cărnii din Iclod, cele două investiții fiind extrem de necesare județului. Este de datoria Consiliului Județean să identifice rapid soluțiile potrivite, pentru a finaliza aceste restanțe”.

 

În 2016 avem multe probleme de rezolvat la nivelul județului Cluj și este foarte important ca toți responsabilii să-și canalizeze atenția spre rezolvarea restanțelor din anii trecuți dar și să susțină proiecte care să îmbunătățească viața clujenilor”, a declarat consilierul județean Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Comentarii Facebook