Cluj. S-a prelungit termenul de depunere a dosarelor pentru desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare

 

Prefectura Cluj a anunțat că a prelungit termenul de depunere a dosarelor pentru desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare.

 

Până acum s-au înscris 188 de persoane pentru cele 652 de funcții existente, dar vor mai fi făcute nominalizări din partea primăriilor și a instituțiilor descentralizate. 

 

Persoanele care doresc să fie desemnate preşedinţi şi locţiitori ai acestora în birourile electorale ale secţiilor de votare, care vor funcţiona la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 9 decembrie 2012, mai pot să se înscrie pentru această activitate şi în această săptămână, ultima zi de înscrieri fiind vineri, 19.10.2012, la adresa din b-dul 21 Decembrie 1989 nr. 58, camera nr. 7, între orele 13.00 şi 16.00. 

 

Reamintim faptul că, preşedinţii şi locţiitorii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege şi să aibă pregătire juridică (în principal), o bună reputaţie, să nu facă parte din niciun partid politic şi din nicio organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, care participă la alegeri, şi care nu sunt rude până la gradul al IV-lea cu niciunul dintre candidaţi.

Comentarii Facebook