Miercuri 17 Aprilie

Cine sta in spatele arhitectilor care cer demolarea Cluj Arena! VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca stie cine este liderul PNL Cluj care sta in spatele demersului arhitectilor care cer demolarea Cluj Arena.

 

Cluj Arena ar putea fi demolata la cererea unor arhitecti clujeni! VEZI de ce

 

"Mesajul meu catre o parte din liderii PNL, indeosebi a celor care mai mult locuiesc la Bucuresti si probabil s-au rupt de teritoriu, este urmatorul: nu incercati sa distrugeti ceea ce noi am construit. Acest demers al arhitectilor care este sustinut din umbra de anumiti lideri ai PNL Cluj nu face altceva decat sa ne compormita ca si comunitate, sa puna in pericol o investitie atat de importanta si de ce nu sa cadem caragiosi si penibili in fata organuismelor europene, pentru ca nu cred ca ati mai vazut undeva, cel putin eu nu cunosc, o comunitate care dupa ce construieste din banii ei o arena importanta sa isi doreasca sa o demoleze. Indiferent daca discutam despre o persoane, trei, cinci sau zece", a declarat Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a declarat ca in spatele arhitectilor care cer la CEDO demolarea stadionului Cluj Arena se afla Horea Uioreanu. "Mesajul meu catre PNL si catre acesti lideri ai lor este sa nu se compormita pe ei in primul rand, sa nu se compromita ca partid si sa nu ma compromita pe mine ca si clujean. Prin demersul lor compormit comunitatea clujeana. Fac un apel public la ei si indeosebi la presedintele organizatiei locale, care conduce aceasta organizatie sa se abtina de la orice gest care ar putea sa faca din acest proiect al nostru un subiect de disputa politica, un subiect care sa ne compromita ca si comunitate", a mai spus Alin Tise.

 

Vezi si...

CFR Cluj va putea juca pe Cluj Arena meciurile internationale! In plus, Consiliul Judetean vrea sa investeasca in stadionul din Gruia

Comentarii Facebook