CFR Cluj va putea juca pe Cluj Arena meciurile internationale! In plus, Consiliul Judetean vrea sa investeasca in stadionul din Gruia

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat astazi ca CFR Cluj va putea juca pe Cluj Arena meciurile internationale, asa cum va putea orice echipa din Romania.

 

In plus, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a mai declarat ca "suntem dispusi sa investim in stadionul CFR-ului pentru a-l transforma intr-o arena de cinci stele, asa cum este Cluj Arena".

 

Aceasta a fost propunerea presedintelui Consiliului Judetean Cluj de a rezolva diferendul legat de cine are si cine nu are dreptul de a juca pe noul stadion Cluj Arena.

 

"Aceasta arena, Cluj Arena, care este facuta si ca un brand al nostru si ca o mandrie, va gazui orice meci international in care sa joace oricine de la echipa nationala, la Otelul Galati, U Cluj sau Astra.

In egala masura, imi dati dreptate, ambele echipe sunt ale Clujului (n.red. U Cluj si CFR Cluj). Eu ii respect, in egala masura, si pe cei de la U si pe cei de la CFR. Fiecare echipa are traditie si ma duc la meciurile ambelor echipe si le sustin. Intr-o analiza conteaza si traditia, casa fiecarei echipe. Cand spui CFR spui Gruia, cand spui U Cluj spui Moina si stadionul din parc.



Ne vom implica si in stadionul CFR Cluj si il vom transforma intr-o arena de 5 stele. Astfel, Clujul ar avea in 2016 doua arene de Liga Campionilor, dar nu se pot investi bani decat daca stadionul e al clujeilor, la fel ca si Cluj Arena. Daca se face acest lucru, maine stadionul 'Dr. Constantin Radulescu' va fi adus la 5 stele, cu conditia sa treaca in proprietatea judetului. Asta este singura modalitate", a declarat Alin Tise.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj nu a facut publica nicio suma legata de investitia care ar putea fi facuta pentru stadionul CFR-ului, dar a precizat ca oferta este valabila doar in cazul in care CFR Cluj va fi de acord ca stadionul sa devina unul public si sa poata juca orice echipa.

Comentarii Facebook