Antonescu a fost reales, Marga si Nicoara sunt membri in Biroul Central al PNL

Crin Antonescu a fost reales in fruntea partidului la Congresul PNL de astazi cu 986 de voturi. Din echipa de conducere a PNL fac parte si clujenii Andrei Marga si Marius Nicoara.

 

Crin Antonescu l-a devansat pe contracandidatul sau Ludovic Orban, care a obtinut doar 357 de voturi din partea delegatilor la Congres. Antonescu ajunge astfel la al doilea mandat de presedinte al PNL.

 

Secretar general al partidului a fost ales Radu Stroe, iar vicepresedinti Norica Nicolai, Cornel Popa, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Aristotel Cancescu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian, Mihai Voicu, Victor Paul Dobre si Relu Fenechiu.

 

Clujenii Andrei Marga si Marius Nicoara au fost desemnati in Biroul Politic Central al PNL. Alaturi de ei, din acest organism de conducere mai fac parte Marian Petrache, Octavian Popa, Nicolae Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe, Marcel Vela, Florin Alexe, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bagiu, Ilie Bolojan, Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Mircea Molot si Mircia Muntean.

 

"Sa dea Dumnezeu sa fim toti la inaltimea dorintelor noastre, consacrate prin votul de astazi. Va multumesc si spor la treaba", a declarat de la tribuna Congresului Crin Antonescu.

Comentarii Facebook