Deputatul Mircia Giurgiu isi retrage semnatura de pe un proiect de lege care "ataca" firmele

 

Deputatul Mircia Giurgiu si-a retras astazi pentru prima oara semnatura de pe un proiect de lege, desi este la cel de-al doilea mandat. Este vorba de proiectul de moficare a Legii nr 82/ din 24 decembrie 19991- Legea Contabilitatii.

 

Proiectul de modificare a legii prevedea ca o firma sa aiba minimum 2 contabili. Deputatul clujean considera co astfel de reglementare nu este benefica oamenilor de afaceri. "Este mai bine pentru firme si pentru patroni sa isi stabileasca singuri numarul de contabili in functie de necesar. Nu este in regula sa le spunem noi de cati au nevoie. Depinde de angajati, cifra de afaceri, rulaj, de multe", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, deputatul Mircia Giurgiu. 

 

Proiectul de modificare a Legii Contabilitatii a fost initiat de 41 de parlamentari ai PD-L, iar Mircia Giurgiu este primul  dintre ei care a anuntat ca isi retrage semnatura. "S-a strecurat acest articol cu care nu sunt de acord. Este posibil ca toti sa ne retragem semnaturile",a mai spus Mircia Giurgiu.

 

Deputatul clujean a semnat pana acum  peste 100 de proiecte de lege, dar acesta este primul de pe care isi retrage semnatura si doreste ca in acest fel sa transmita comunitatii de afaceri din Cluj semnalul ca o astfel de lege nu va  fi adoptata de Parlament.

 

 

 

Comentarii Facebook