Alin Tise si-a comandat 200.000 de felicitari pentru Paste!


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, si-a comandat de la Imprimeriile Ardealul 200.000 de felicitari de Paste, pe care le va trimite clujenilor.

Costul acestei "afaceri" se ridica la circa 200.000 de lei, precizeaza sursele Stiri de Cluj si felicitarile urmeaza sa fie predate presedintelui Consiliului Judetean in urmatoarele zile.

Distributia felicitarilor se va face prin intermediul Postei Romane si vor fi vizati atat clujenii din marile orase, cat si cei din mediul rural.

Felicitarea ar urma sa cuprinda un mesaj de Paste, dar si o enumerare a "realizarilor" presedintelui Consiliului Judetean Cluj si a echipei sale.

Alin Tise le-a trimis clujenilor astfel de felicitari si de Craciun. Felicitarile au fost impartite in cutiile postale si au continut urari, dar si o lista cu "10 proiecte pentru un Cluj de nota 10".

Lista realizarilor si a proiectelor pe 2011

1. Program de modernizare si reablitare a 728 km drumuri judetene in perioada 2010-2012
2. Sprijinirea Companiei de Apa Somes in extinderea si modernizarea retelelor de apa-canal, in realizarea statiilor de tratare si epurare a apelor
3. Dezvoltarea Aeroportului International Cluj Napoca
4. Construirea noii arene sportive a judetului Cluj - "Cluj Arena"
5. Dezvoltarea in continuare a fabricii de incaltaminte "Clujana"
6. Promovarea produselor specifice clujene sub denumirea "Produs de Cluj"
7. Construirea Centrului de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj
8. Dezvoltarea Parcurilor Industrale Tetarom
9. Construirea Spitalului Regional de Urgenta Cluj. Spijinirea sistemului sanitar in judetul Cluj
10. Proiecte cu finantare externa ale Consiliului Judetean Cluj


Reprezentantii PSD Cluj l-au acuzat pe Alin Tise ca a impartit felicitarile de Craciun prin Posta, dar a uitat sa le plateasca.

"A impartit, prin intermediul Postei Romane, felicitari de sarbatori in judetul Cluj (...) dar, din informatiile pe care le avem, s-au platit catre Posta Romana taxele aferente expedierii a 16.000 de felicitari, restul de pana la 160.000 cate s-au distribuit in realitate, fiind impartite fara a fi platite", a spus in luna decembrie Ioan Oleleu, secretarul executiv al PSD Cluj.

 

Alin Tise nu a putut fi contactat pentru a comenta aceasta situatie.

 

Citeste si...

Alin Tise trimite felicitari clujenilor, dar nu uita sa isi mentioneze si "realizarile" - VEZI FOTO

Tise, acuzat ca a impartit felicitari de Craciun prin Posta fara sa plateasca! A trimis 160.000 de felicitari si a platit 10% dntre ele

Comentarii Facebook