Tise, acuzat ca a impartit felicitari de Craciun prin Posta fara sa plateasca! A trimis 160.000 de felicitari si a platit 10% dntre ele


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, este acuzat de catre reprezentantii PSD Cluj ca nu si-a platit felicitarile Craciun trimise prin Posta Romana.

Conducerea PSD Cluj precizeaza ca Alin Tise "a impartit, prin intermediul Postei Romane, felicitari de sarbatori in judetul Cluj (...) dar, din informatiile pe care le avem, s-au platit catre Posta Romana taxele aferente expedierii a 16.000 de felicitari, restul de pana la 160.000 cate s-au distribuit in realitate, fiind impartite fara a fi platite".

Social democratii clujeni sustin ca "functionarii Postei Romane au fost nevoiti sa faca munca patriotica pentru 'bunastarea şi prosperitatea conducatorilor iubiti'. Modul in care inteleg actualii conducatori ai judetului sa se foloseasca de institutiile statului si sa dirijeze politic fondurile publice este unul care ar face invidioasa si cea mai machiavelica nomenclatura".

"Vom sesiza Institutia Prefectului Judetului Cluj fata de aspectele mentionate pentru a dispune un control asupra modului in care a fost intocmit şi derulat contractul de colaborare cu Posta Romana pentru distributia felicitarilor in cauza", a declarat Ioan Oleleu, secretar executiv al PSD Cluj.

 

Felicitarea a ajuns in cutiile postale a zeci de mii de clujeni in perioada sarbatorii de Craciun si pe langa urarile de sarbatori cuprinde o lista cu 10 dintre realizarile lui Alin Tise, din ultimul an (n.red Vezi aici felicitarea si lista de realizari).

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, nu a putut fi contactat pentru a raspunde acuzatiilor lansate de reprezentantii PSD Cluj.

Comentarii Facebook