PSD ii cere demisia lui Ion Pantelimon pentru dezastrul de pe centura Valcele-Apahida


Mircea Jorj cere demisia lui Ion Pantelimon, directorul Directiei Regionala de Drumuri si Poduri Cluj pentru situatia dezastruoasa in ca s-a ajuns cu centura ocolitoare Valcele-Apahida.

"Prima masura pe care noi o cerem este demisia sau demiterea domnului Pantelimon si luarea unor masuri de urgenta. Prima masura ar fi legata de oprirea imediata a acestor lucrari, constituirea de urgenta a unei comisii de analiza a Ministerului Transporturilor care sa auditeze toata aceasta situatie atat din punct de vedere financiar si din punct de vedere tehnic. Efectuarea studiilor geologice pe zonele afectate supuse alunecarilor de teren. Efectuarea de urgenta a proiectarii pe baza acestor informatii si obtinerea autorizatiilor pentru refacerea acestei lucrari", a declarat Mircea Jorj, presedintele PSD Cluj-Napoca.

Acesta mai cere ca firma care a executat lucrarile de consolidari sa fie schimbata, pentru ca ea a intrat in procedura de insolventa.

Social-democratul sustine ca aceste crapaturi sunt mai vechi si existau si in momentul in care a fost inaugurata soseaua in luna noimebrie, ele fiind tencuite de catre constructori pentru a nu se vedea.

Comentarii Facebook