Alin Tise atacat si de Horea Uioreanu: "Presedintele Consiliului Judetean Cluj alunga investitorii. Pierdem 30 de milioane de euro!"


Deputatul PNL Cluj, Horea Uioreanu, il ataca pe Alin Paunel Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, pe care il acuza direct de plecarea de la Cluj a ING Servicii si Nokia, prin inchiderea centrului de cercetare-dezvoltare.

Parlamentarul liberal sustine ca acest lucru "demonstreaza, daca mai era cazul, esecul administratiei publice locale, total portocalie. Domnul Alin Paunel Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, nu doar ca nu a reusit in cei aproape trei ani de mandat sa aduca un investitor, cat de mic, sa creeze macar un loc de munca, dar ii si pierde pe cei care venisera in Cluj inainte de iunie 2008".

Horea Uioreanu sustine ca prin desfiintarea centrului de dezvoltare-cercetare al Nokia de la Cluj raman fara un loc de munca oameni cu o inalta calificare. "Domnul Alin Paunel Tise nu a avut abilitatea, sau timpul, de a convinge partenerul de afaceri al institutiei pe care o conduce sa pastreze acest centru. Asa cum nu a stiut sa negocieze cu compania Wizz Air pentru ca aceasta sa pastreze cursele de pe aeroportul de la Cluj-Napoca. Se pare ca domnul presedinte al Consiliului Judetean Cluj n-a avut suficienta deschidere nici la nasul sau, premierul Emil Boc, deoarece acesta n-a incercat in nici un fel sa discute cu reprezentantii companiei Nokia pentru a afla de ce au ales sa renunte la centrul de la Cluj-Napoca. In trei ani de mandat, domnul Alin Paunel Tise nu a reusit sa convinga nici o companie importanta ca poate fi un partener serios de afaceri", a completat Uioreanu.

Deputatul liberal sustine ca prin plecarea acestor investitori bugetul judetului va fi mai sarac cu 20-30 de milioane de euro, la care se adauga si pierderile indirecte prin firmele care lucrau cu aceste companii.

Horea Uioreanu este candidatul pe care PNL Cluj il va lansa in lupta pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj in 2012.


Citeste si...

Alin Tise, acuzat ca taie bugetul Parcului industrial TETAROM si Clujul pierde investitori precum IBM!

Tise chestionat pe Facebook despre IBM, aeroport si exproprieri! VEZI ce a raspuns

Marius Nicoara, candidat pentru functia de primar, iar Horea Uioreanu la Consiliul Judetean Cluj

Comentarii Facebook