Maine, 1 mai, actiune de ecologizare a zonelor Hoia, Faget si Sf Ioan, organizata de PDL! Daca doriti, va puteti alatura actiunii!

 

Tinerii din organizatia PDL Cluj vor merge in cursul zilei de 1 mai la Hoia, Faget si Sf. Ion pentru a le imparti clujenilor aflati la picnic 1000 de saci menajeri, realizati din materiale biodegradabile.

Ei spera ca in acest fel, la sfarsitul zilei vor ramane in urma clujenilor mai putine gunoaie.

"In virtutea valorilor pe care le avem in ceea ce priveste mediul in care traim si pe care ni le-am asumat mereu am decis, alaturi de colegii mei, ca destinderea, relaxarea si distractia specifica unei zile de 1 mai sa o combinam cu aceasta actiune utila pentru clujeni si esentiala pentru spatiile verzi din jurul orasului. Nu in ultimul rand, ajutam in acest fel la economisirea resurselor necesare adunarii din natura a deseurilor aducand sacii deja plini pe marginea drumului, in locurile special amenajate", a declarat Ovidiu Cimpean, vicepresedintele OTPDL Cluj-Napoca.

Tinerii democrat-liberali au ajuns la a 8 a editie de voluntariat de acest gen. Ei spun ca deja efectele incep sa se vada. In timp ce in primul an a fost nevoie de peste 2000 de saci, dupa care actiunea a fost urmata de strangere de gunoaie in natura , acum sunt necesari doar 1000, iar situatiile in care trebuie adunat dupa clujeni sunt mult mai putine.

Daca doriti sa participati la actiune sunteti asteptati  duminica, 1 mai, ora 10.00, la sediul PDL Cluj, bdul Eroilor nr. 2, de unde se va pleca spre locurile de picnic preferate de clujeni.

Comentarii Facebook