Sambata 3 Decembrie

PSD Cluj a muncit de 1 Mai: 600 de social-democrati au strans gunoaie in mai multe locuri din judet VIDEO


Circa 600 de membri ai PSD Cluj lasat de-o parte petrecerile de 1 Mai si au participat la mai multe actiuni in intregul judet de colectare a gunoaielor de pe spatiul public.

Social-democratii au colectat pet -uri si alte deseuri aruncate in zona lacului Gilau, inspre Somesul Cald si Somesul Rece, Turda, Campia Turzii, Dej, Gherla si Huedin.

La actiunea din zona lacului Gilau au fost prezenti Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Alexandru Cordos, senator PSD, Mihaela Rozor, presedinte Organizatia de Femei a PSD  Cluj, Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj si Mircea Jorj, presedinte PSD Cluj-Napoca. "Ni s-au alaturat in demersul nostru peste 160 de persoane care isi doresc un mediu curat, in primul rand. Vom mai avea actiuni similare pentru ca vrem sa incercam sa facem si educatie civica. Consider ca nu este normal ca pe marginea lacului de unde este alimentat municipiul Cluj-Napoca sa avem tone de mizerii", a precizat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

In total, in zona Gilau – Tarnita s-a facut curatenie pe o suprafata de aproximativ 6 hectare si au fost colectati peste 40 de metri cubi de deseuri.

In intreg judetul, la actiune au participat peste 600 de membrii si simpatizanti ai PSD si au fost stransi peste 100 metri cubi de gunoaie.


Vezi si...

Gratarele au sfarait la Faget, dar tinerii liberal-democrati au strans gunoaie - VIDEO

Comentarii Facebook