Tise chestionat pe Facebook despre IBM, aeroport si exproprieri! VEZI ce a raspuns


Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost intrebat la audienta de pe Facebook tinut-o joi, 10 februarie, de la ora 15.30, despre investitia IBM, starea proiectului pistei de 3.500 de metri si de exproprieri.

Unul dintre cei care a luat parte la audienta cu Alin Tise a vrut sa stie daca s-au facut demersuri pentru a aduce investitia IBM la Cluj, in conditiile in care se vorbeste ca gigantul american ar prefera sa se stabileasca la Targu Mures.

"Nu am avut discutii cu firma IBM. Nu au manifestat interes fata de noi", a spus Alin Tise.

La intrebarea "Care este stadiul pistei de 3.500 de metri?", lansata de Radu Telecan, Alin Tise a spus ca licitatia pentru desemnarea firmei care va construi pista este in derulare si ca in prima faza va fi construita o portiune de 2.100 de metri.

In legatura cu exproprierile, presedintele CJ Cluj a spus ca in 2011 va fi folosit teren aflat in proprietatea statului, dar vor fi despagubiti cinci proprietari.

 

Citeste pentru detalii: Pista de 3.500 de metri de la Aeroportul International va fi construita in etape! VEZI ce a declarat Alin Tise - VIDEO

Comentarii Facebook