Miercuri 24 Aprilie

Zelenski i-a transmis un mesaj angajatei de la televiziunea rusă, care l-a sfidat în direct pe Putin


Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a mulţumit Marinei Ovsiannikova, angajată a televiziunii ruse Pervîi Kanal, care a întrerupt transmisia buletinului de știri în direct pentru a striga „Nu războiului”, luni seară.

„Sunt recunoscător acelor ruşi care nu încetează să încerce să transmită adevărul, care luptă împotriva dezinformării şi spun fapte reale prietenilor şi familiilor lor, şi personal acelei femei care a mers în studioul Channel 1 cu o pancartă anti-război. Celor cărora nu le este frică să protesteze. Atâta timp cât ţara ta nu este complet închisă de restul lumii, transformându-se într-o Coreea de Nord uriaşă, trebuie să lupţi, nu trebuie să-ţi ratezi şansa”, a spus Zelenski, notează Antena 3.

Reamintim că luni seara, angajata principalului post TV de știri din Rusia, Marina Ovsyannikova, a intrat în direct în spatele prezentatoarei cu un afiș pe care scria ”Opriți războiul, nu credeți propaganda!”. Cei din regie s-au dezmeticit după câteva secunde și au fost difuzate alte imagini. 

Comentarii Facebook