VIDEO. Bătaie șocantă între două eleve, filmată de colegi. Fetele s-au lovit și s-au tras de păr din cauza dragostei pentru același băiat


Două eleve din Buzău și-au împărțit pumni și picioare, în apropiere de o secție de poliție. Momentul bizar a fost filmat de alți elevi, care au urmărit altercația fetelor și nu au intervenit să le despartă. Polițiștii din Buzău s-au autosesizat din oficiu, marți seară, după ce în spațiul public au apărut imagini cu două eleve în clasa VII-a care își cară pumni și picioare, potrivit ziarului local Buzoienii.

Incidentul a avut loc marți seară, în Buzău, după ce elevele au ieșit de la ore, iar presa locală scrie că motivul disputei a fost un băiat. Cele două au stabilit să se întâlnească la finalul programului și să rezolve situația prin violență. Au început să se lovească reciproc și să se jignească. Bătaia a fost filmată de unul dintre colegii de clasă, iar după cum se poate vedea din imagini, acesta se amuză de eveniment. Și cei aflați pe margine râd și le îndeamnă pe cele două să continue bătaia. Incidentul ar fi avut loc în apropiere de o secție de poliție, scrie presa locală, însă agenții s-au autosesizat din oficiu după ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare, scrie Libertatea.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu după apariția imaginilor pe rețelele de socializare și au demarat cercetările pentru identificarea protagoniștilor și pentru a stabili ce s-a întâmplat.

FOTO: Buzoienii.ro

Comentarii Facebook