VIDEO/FOTO - Bucurie infinită pentru un bărbat din Turcia. Momentul în care mama sa este scoasă în viață de sub ruine, după 176 de ore de la cutremur


Imagini uluitoare cu un tânăr, fiul care varsă lacrimi de fericire, urlă și sare în sus de bucurie când mama lui este scoasă în viață de salvatori, după ce a stat 176 de ore sub ruinele unei clădiri prăbușite în provincia turcă Hatay, puternic afectată de cutremure. Imaginile emoționante cu salvarea femeii și bucuria fiului au devenit virale pe rețelele de socializare.

bucurie turcia 1.jpg

bucurie turcia 2.jpg

Deși șansele de supraviețuire sub ruinele clădirilor prăbușite în Turcia scad cu fiecare oră care trece, din provincia Hatay vin imagini emoționante.

Serap Donmez a supraviețuit 176 de ore sub dărâmturi, fiind salvată luni, 13 februarie, la o săptămână de la cutremurele care au ucis peste 37.000 de oameni. Când și-a văzut mama în viață, fiul ei a început să plângă de bucurie. Nici salvatorii nu au rămas indiferenți.

La mai bine de o săptămână de când cele două cutremure cu magnitudinea de peste 7 au zguduit Turcia și Siria, bilanţul dezastrului continuă să crească. Numărul deceselor aportate în ambele țări a depăşit 37.000, în vreme ce alte zeci de mii de persoane au fost rănite. Tot mai puţini supravieţuitori sunt găsiţi printre dărâmături, cu toate că speranţe încă mai există.

Cu peste 31.600 de decese înregistrate doar în Turcia, cutremurul din data de 6 februarie a devenit oficial cel mai grav seism din istoria modernă a ţării.


Comentarii Facebook