Un profesor de la Universitatea de Vest din Timișoara, arestat pentru coruperea sexuală a unei fete de 13 ani în timpul meditațiilor


Caz halucinant în Timișoara! Lectorul universitar Doru Marcel Bălțățeanu, de la Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara a fost reținut și arestat pentru 30 de zile pentru acuzații de corupere sexuală a unei minore, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Cazul a fost instrumentat de ofițerii de la Biroul Investigații Criminale și a fost preluat de procurori. Profesorul Doru Marcel Bălțățeanu a fost prezentat magistraților de la Judecatoria Timișoara. Aceștia au aprobat propunerea procurorilor de arest preventiv pentru 30 de zile, potrivit portalului instanței.

Bărbatul este lector universitar în cadrul Universității de Vest, la departamentul de Fizică, și a fost reținut de către polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de corupere sexuala a minorilor în formă continuată. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi încercat să sărute minora în varstă de 13 ani, iar ulterior a atins-o în zonele intime, în timpul orelor de meditații la matematică ce se desfășurau acasă la profesor, mai scrie publicația citată.

Un anunț al profesorului Bălțățeanu pe un site de profil arată că acesta percepea 100 de lei pentru două ore de meditații la Matematică sau la Fizică, iar în prezentare acesta susține că „având o experiență de peste 10 ani în domeniul meditațiilor, am pregătit cu succes elevi pentru evaluări naționale, bacalaureat și facultate. Prețul unei ședințe de 2 ore este de 100 ron (cu un singur elev) sau 70 ron (cu doi elevi)”.

Comentarii Facebook