VIDEO - Doi bărbați s-au filmat într-un cimitir, pe ritmuri de manele, ținând scheletul proaspăt dezgropat al unei femei


Doi bărbați care s-au filmat într-un cimitir din Prahova, pe ritmuri de manele , ținând scheletul proaspăt dezgropat al unei femei au fost audiați luni, 23 mai, de poliție, care s-a autosesizat după ce imaginile au ajuns pe o rețea socială. 

Polițiștii de la Secția de Poliția Rurală Ciorani, din  județul Prahova, au deschis un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte, după ce în spațiu public a apărut o filmare realizată în cimitir, însoțită de ritmuri de manele, în care cei doi bărbați apar ținând scheletul proaspăt dezgropat al unei femei. Clipul video a fost postat pe o rețea socială, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu. 

 

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment fiind efectuate cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. 

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că fapta s-ar fi petrecut în luna februarie, iar cei doi bărbați care țin scheletul femeii sunt de fapt gropari. 


Comentarii Facebook