Vedeta care îl apără pe Buhnici cu nonșalanță, în scandalul celulitei:„Lumea vine la mare să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană”


Scandalul iscat de realizatorul de vloguri George Buhnici continuă. În timp ce sute de mii de oameni au criticat vloggerul pentru că merge pe plajă pentru a vedea fete „care arată bine, nu celulită”, unele persoane rămân depășite de complexitatea situației. Astfel, mai sunt vedete care nu au înțeles nici după ce Buhnici a ajuns în anchetă la CNCD lăudându-se cu soția sa care „arată ca o minoră”, care este problema în derapajele bloggerului. 

Marina Almăşan susține că este o feministă înrăită, însă a lăsat un mesaj pe conturile sale de socializare în care vine în apărarea lui George Buhnici după scandalul celulitei la plajă. În opinia cunoscutei prezentatoare TVR, George Buhnici doar și-a spus părerea „sinceră, nefardată” atunci când a făcut afirmaţii despre silueta fetelor la mare.

Reamintim că influencer și vlogger cu sute de mii de urmăritori în social media, Buhnici a declarat: „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”. În interviul oferit unui reporter pe plaja din Constanța, într-una dintre serile Festivalului Neversea, Buhnici mai spunea: „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”.

Marina Almăşan îl apără pe George Buhnici „cu riscul de a deveni oarecum «avocatul diavolului»”, dar se crede feministă

Marina Almășan i-a luat apărarea lui Buhnici. Prezentatoarea TVR a scris pe site-ul femeide10.ro că, „deși nu sunt bărbat, ba chiar mă laud că aș fi o feministă înrăită”, ea consideră că Buhnici „le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cândva) frumos”.

Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înţepat discret, cu limba-i ascuţită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cândva) frumos, care, neţinand cont de ”imperfecţiunile” majore ale trupului, se expun în faţa unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei şi a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reţinere”, scrie jurnalista pe pagina ei de Facebook.

Cu riscul de a deveni oarecum ”avocatul diavolului”, am să mă răţoiesc puţin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca muşcaţi de posterior. În primul rând, libertatea de expresie este la fel de valabilă ca şi libertatea de a-ţi expune epiderma la soare, indiferent de indicaţia acului de la cântar. Iar dacă ai blog, se presupune că de-asta l-ai făcut: ca să-ţi exprimi părerile personale”, scrie Marina Almăşan. 

marina.jpeg

M-am ”expus” mereu cu zgârcenie în public, considerând (la fel ca şi Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană şi de acumulări de celulită. Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg şi invariabil la primele ore ale dimineţii.

Realizatoarea TV spune că  înainte de a merge la mare ținea câte-o cură de slăbire draconică, asociată unui program intensiv de gimnastică.  Deci pare să proiecteze propriile complexe în raport cu corpul și pe alți oameni.

Marina Almăşan susţine că este o feministă înrăită, fapt care însă nu o împiedică să privească cu ochi critic „câte-o supraponderală al cărei număr de kilograme este invers proporţional cu cel al complexelor, cum îşi unduieşte dramatic depozitele de grăsime din şoldurile care îi deformează colanţii. Sau la câte un minijup din care explodează doi caltaboşi consistenţi, cocoţaţi pe tocuri de 10 centimetri, aparținând toate unei dudui parfumate, care nici măcar nu se sinchiseşte de crucile pe care şi le fac cei din jur”, scrie Antena 3. 

Comentarii Facebook