Ursoaica Masha a suferit un atac vascular cerebral. S-a bucurat 3 săptămâni de libertate - FOTO


Ursoaica Masha, care a fost adusă din Ucraina la Sanctuarul de la Zărnești, după 20 de ani de muncă la circ, a suferit un accident vascular cerebral.

Din păcate ursoaica nu răspunde la tratament, situația fiind dramatică, potrivit celor de la Sanctuarul Libearty

Cât de nedreaptă poate fi uneori soarta și cât de mici și neputincioși suntem în fața divinității. Rănile trecutului, anii lungi și grei de închisoare, foamea, abuzurile, stresul războiului, frica sunt câteodată mai presus de orice faptă bună....

Cineva acolo sus are alte gânduri și alte planuri pentru #Masha. Doar trei săptămâni s-a putut bucura frumoasa noastră refugiată de liniștea și siguranța sanctuarului AMP Libearty. Ce fericită era înotând în piscina ei, ce moale era iarba care îi era culcuș și ce bine era să lenevească la soare...

Acum, mai mult ca oricând, #Masha are nevoie de gândul nostru bun. În cursul nopții a suferit un accident vascular cerebral și din păcate acum este paralizată. Suntem la capatâiul ei și ne rugăm pentru Masha, dar din păcate nu răspunde tratamentului. 

Un fior rece cuprinde sanctuarul și ne este teamă...teamă că nu putem face mai mult. Rezistă Masha...Luptă...O lume întreagă te iubește și vrea să te vadă liniștită, așa cum meriți”.

Comentarii Facebook