”Urma să se căsătorească, păcat de tinereţea lui. Plânge toată lumea, plânge cerul”. Românul înecat în Grecia este plâns de toată lumea - FOTO


Trupul neînsufleţit al românului dispărut în Grecia a fost adus acasă, iar familia și prietenii sunt devastați de durere. 

Radu este fiul lui Constantin Dinu, primarul din localitatea Amărăştii de Jos, judeţul Dolj. Acesta se afla cu prietenii în vacanță, pe o plajă din Lefkada, când a intrat în apele învolburate de lângă o plajă nesupravegheată de salvamari.

Drama s-a consumat duminică, 10 iulie. Prietena lui îi făcea poze, când acesta a dispărut sub apă.

A fost bursier, recrutat de o firmă de IT din Craiova încă din primul an de facultate, un băiat deosebit, altruist, cumsecade, cuminte, un bun sportiv. Avea toate calitățile posibile. Era în concediu cu colegii de serviciu, cu iubita.

În prima zi de concediu a intrat în apă, nu foarte departe de mal, a venit un val, a strigat după ajutor, prietenii au încercat să sară după el, dar a fost în zadar. 

Avea o prietenă, urma să se căsătorească, păcat de tinereţea lui. Plânge toată lumea, plânge cerul. Părinţi respectuoşi, copil respectuos", spun oamenii care l-au cunoscut pe tânăr, conform Antena 3.

Radu Dinu s-a dus cu prietenii pe plaja Mylos, neamenajată și greu accesibilă, din Lefkada. Marea era învolburată. A intrat în apă, neștiind să înoate, și a fost tras de curenți în larg.

Comentarii Facebook