Un tânăr a dat 46.000 de euro pe tatuaje: Acum mă simt confortabil cu imaginea mea exterioară


Un tânăr a cheltuit în jur de 50.000 de dolari pentru peste 200 de tatuaje. El spune că abia acum este mulțumit.

Soren Lorenson sau ”Neon Demon”, cum i se spune pe rețelele de socializare, are 28 de ani și lucrează la o pizzerie din Tampa, Florida. Acum 10 ani, el și-a făcut primul tatuaj.

De atunci și-a tatuat cruci pe față sau şi-a înnegrit cu cerneală şi ochii. El se simte mulțumit de imaginea lui, dar nu toți membrii familiei îi susțin alegerile. Soren spune că acum este capabil ”să se simtă confortabil în propriul corp pentru prima dată”. ”Aș spune că procesul de tatuare și de a deveni confortabil cu un aspect diferit, în timp ce învăț mai multe despre nutriție a avut cu siguranță o influență pozitivă asupra sănătății mele mintale”, a completat americanul, practicant al fitness-ului.

Părinții i-au spus că nu îl vor înțelege niciodată, dar bunicii și celelalte rude, inclusiv verii, mătușile și unchii săi, nu mai vorbesc cu el.

Îmi văd bunicii poate o dată pe an, dar sunt foarte dezaprobatori”, a spus Soren ”Întreaga familie este foarte apropiată și s-a vorbit mereu despre mine între toți despre - după părerea lor - greșelile pe care le-am făcut - tatuaje - și cât de mult sunt îngrijorați pentru mine [și] cum «nu o să ajung nicăieri în viață». [Dar] aleg să nu spun nimic pentru a provoca pe oricine care dezaprobă tatuajele sau modificările. Nu văd niciun rost să mă cert sau să fiu supărat pentru felul în care simt ei cu privire la propria mea viață sau propriile decizii personale pe care le-am luat și care nu afectează pe nimeni. Eu îmi asum. Aleg să fiu pur și simplu deschis și transparent în ceea ce privește felul în care mă simt și cine sunt ca persoană. Nu poți mulțumi pe toată lumea, așa cum se spune”.

Atacuri mai primește și din partea străinilor, care îi pun întrebări de genul: ”Ce e în neregulă cu tine? Ce ai păţit de ţi-ai făcut aşa ceva?”.

Primii ani după ce mi-am tatuat fața a fost nevoie să mă obișnuiesc cu acest tip de blocaj social și trebuie să recunosc emoțional că m-am simțit destul de ciudat. Acum, deși sunt mai desensibilizat la asta, de obicei nu mă deranjează să răspund la întrebări sau să am o conversație intelectuală pe acest subiect cu un străin, atâta timp cât ei mă tratează cu respect”.

Înainte, Soren era un tânăr cu aspect plăcut, lucru vizibil și din poze, scrie The Sun.

Este aproape ca și cum ar fi un vis sau o viață alternativă”, a reflectat el. „Când mă privesc în oglindă acum mă văd și nu mă simt ciudat să-mi percep reflexia. De fapt, acum mă simt confortabil cu imaginea mea exterioară, pe când înainte aveam multe nesiguranțe și diverse lucruri care îmi displăceau la corpul meu. Gândindu-mă la amintirile despre eul meu din adolescență și copilărie, care mă privea din oglindă. Îmi amintesc de o conexiune cu persoana care eram atunci, dar desigur mult diferită de cine sunt acum și deloc la fel. Presupun că am evoluat într-o oarecare măsură și nu este acesta doar procesul vieții și curgerea timpului? Toți suntem produse ale propriilor experiențe și decizii. Cred că oamenii sunt menționați să se adapteze la mediul înconjurător, așa cum fac toate creaturile vii”, a conchis el.

img (4).jpg

Comentarii Facebook