Revoltător! Gestul șocant făcut de un pilot rus după ce a câștigat prima etapă a Campionatului European de Karting-VIDEO


Un pilot rus de karting în vârstă de doar 15 ani, a făcut un gest de necrezut, după ce a câștigat prima etapă a Campionatului European de Karting. După ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, mulți sportivi ruși au fost afectați din cauza sancțiunilor occidentale, motiv pentru care unii dintre ei au decis să concureze sub steagul altor țări. 

Un astfel de exemplu este Artiom Sewerukhin, care are licență italiană și concurează sub steagul peninsularilor. Pilotul a surprins întreaga lumea prin gestul său de la finalul cursei de Karting din Portugalia, scrie gsp.ro

La finalul primei etape, dupa triumf, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru a sărbători victoria. Rusul, fără niciun fel de reținere, a salutat cu mână dreaptă întinsă orizontal, iar ulterior a început să râdă în hohote, fiind mai degrabă amuzat și mândru de gestul nazist făcut. Gestul este ilegal în Italia din 1952, țară care a avut un regim fascist în al Doilea Război Mondial, potrivit sursei citate. 

Gestul pilotului i-a înfuriat pe fanii sporturilor cu motor și nu numai. Foarte multe voci cer acum ca pilotul să fie interzis pe viață după atitudinea necugetată. 

Comentarii Facebook