Un ospătar a primit bacşiş o monedă de doi euro care valorează 3.000 de euro. Proprietarul restaurantului a povestit întreaga întâmplare


Un ospătar a avut surpriza vieții lui, când a văzut ce cadou a primit din partea unui client. Angajatul unui restaurant a primit o monedă care valorează 3.000 de euro, sub formă de bacșiș. 

Clienții unui restaurant din orașul Benevento, Italia au achitat o notă de plată de 42 euro pentru patru porții de paste, plus o cafea. Extrem de mulțumiți atât de mâncare cât și de servicii, au lăsat bacșiș o monedă de doi euro, fără să bănuiască nici măcar o secundă că de fapt, lăsau bacșiș o avere.

Apoi, proprietarul osteriei unde s-a întâmplat faptul, a publicat pe TikTok un filmuleț în care a povestit întreaga întâmplare și le-a mulțumit clienților pentru generozitatea lor, desigur, fiind ironic pentru că și-a dat seama că aceștia nu au bănuit nicio secundă că moneda de doi euro valora de fapt 3.000 euro.

Acea monedă face parte dintr-un lot extrem de special de monede emise la un moment dat în Europa și care prezintă niște particularități pe cercul dintre cele două părți dintre cele două fețe ale monedei.

Proprietarul osteriei a scos moneda la vânzare pe un site de internet de specialitate, cu gândul să o și transforme în bani.

Totuși, specialiștii italieni în monede, atrag atenția că trebuie să avem expertiza unor experți în privința monedelor, dacă vrem să vedem că deținem sau nu o monedă specială, asta pentru că acele imperfecțiuni pot fi cauzate și de folosirea intensă a monedelor și astfel ne putem păcăli, notează Antena 3 CNN. 

Comentarii Facebook