Un milionar din Vestul țării s-a oferit să cumpere ”palatul” lui Gigi Becali: ”De unde ai tu de tânăr atâția bani?”


Un milionar din Arad s-a oferit să cumpere palatul lui Gigi Becali, din București, de pe Aleea Alexandru.

Simion Apreutese este prieten cu Ilie Dumitrescu și a oferit 10 milioane de euro pentru imobil. Becali a refuzat, știindu-se că el numai clamează că vrea să vândă ”palatul” sau echipa FCSB.

Milionarul din Arad are 49 de ani și l-a surprins pe Becali cu averea lui.

Băiat de treabă, băiat de afaceri bun. E de mare calitate, mi-a plăcut foarte mult de el. Mi-a spus mie, i-am spus și eu lui de unde ai tu de tânăr atâția bani? Nu știu ce am mai vorbit noi acolo, păi, nu așa ne-ați educat, nea Gigi? Adică eu, așa, cum ar veni, eram un model pentru el. Mi-a plăcut foarte mult de băiat. Mi-a zis că vrea și Palatul. Păi cum îl iei tu? Păi tot ce vinde Gigi Becali vreau să cumpăr. Păi, ai tu bani? Păi, zice, îți dau 10 milioane și pleci când vrei din el, stai cât vrei în el. Îți dau 10 milioane ca să fie palatul al meu. Dar de ce vrei tu așa? Păi, vreau că tot ce are Gigi Becali de marcă, exclusivist, să fie al meu. Păi, mi-a zis: măi, nea Gigi, am văzut că nu vrei să vinzi, că la mișto ai făcut. Dar uite, îți dau și eu 10 milioane și să-mi dai acțiuni câte vrei, dă-mi 20-30%. Păi, cum să-și dau mă? Faci ce vrei, nu mă bag, nu te deranjez, sunt cu tine asociat. Da, mă, da cum? Eu vreau să fiu acolo cu dumneata. I-am zis. băi. tată. nu-i corect, la fotbal știi cum e, ori ești patron tu, ori socios. Ori milioane de oameni care fac cotizație, ori un singur patron”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Simion Apreutese a mai vrut și să preia CSA Steaua, echipa Armatei, dar Becali crede că a înțeles că nu se poate. ”Eu nu cred, nu-i băiat prost, e băiat deștept, a creat niște firme, cunoaște economie și legislație pe materie de societăți comerciale, a studiat și a văzut că nu poate să facă”, a spus Gigi Becali.

Simion Apreutese deţine Internațional Alexander, transportator de mărfuri din Arad. De asemenea, a cumpărat jumătate din cea mai mare agenție de concerte și stand-up comedy din România. Compania fondată în urmă cu două decenii a avut o cifră de afaceri de 257 de milioane de euro în 2022.

Comentarii Facebook