Loc de joacă pentru copii în cimitir. Probabil e premieră mondială: Nu mi se pare normal, dar acum ce să facem?


Un loc de joacă a fost amenajat în localitatea Dăbuleni, din județul Dolj, în cimitir.

Situația aberantă a apărut, după ce autoritățile locale au extins cimitirul pe terenul stadionului și nu au mai mutat leagănele pentru copii. 

Oamenii din localitate s-au obișnuit și nu sunt deranjați că odraslele lor se joacă printre morminte, ci că nu se curăță buruienile.

Le-am comunicat să taie iarba, de rândul trecut am venit eu să tai, nu pot să vin cu copilul, că sunt șerpi. Printre morminte… da. Locul de joacă printre morminte nu mi se pare normal, dar acum ce să facem?”, spune un localnic.

Primarul spune că pe acel loc a fost stadionul din localitate, iar terenul este în posesia Mitropoliei. Astfel, locul de joacă a fost amenajat de în urmă cu 10 ani de fostul primar din Dăbuleni, iar el nu a putut face nimic.

Acest cimitir nu are nicio legătură cu UAT Dăbuleni, cu consiliul local sau primăria. Nu este proprietate publică sau privată a Dăbuleniului. El e în administrarea parohiilor. Sunt două sau trei acolo”, a declarat Aurel Băjenaru, primarul localității Dăbuleni, scrie Romaniatv.net.

loc-de-joaca-cimitir.jpg

Comentarii Facebook