Un milionar din Ucraina a cerut forțelor armate să-i bombardeze conacul după ce acesta a fost ocupat de ruși: „Trăgeau în Kiev din casa mea”


Un milionar ucrainean a declarat că a cerut armatei țării sale să-i bombardeze conacul după ce a văzut că a fost capturat și ocupat de trupele ruse. Acesta spune că nu regretă, căci pentru victoria țării sale ar fi dispus să plătească orice preț. 

Andrey Stavnitser, CEO-ul companiei ucrainene de IT, TransInvestService, a declarat pentru „Good Morning Britain” de la ITV că a văzut forțele ruse, inclusiv un lansator de rachete, deplasându-se pe proprietatea sa de lângă Irpin pe 5 martie printr-o cameră de securitate. Irpin este un oraș din afara capitalei ucrainene Kiev, scrie Antena 3. 

Au distrus majoritatea camerelor din interiorul casei, dar a existat o mică cameră web pentru amatori pe care nu au văzut-o”, a spus el.

Stavnitser, care a părăsit Ucraina refugiindu-se în Polonia după invadarea Rusiei, a spus că personalul său a fost capturat, dezbrăcat, interogat și trimis în pădure.

Au fost 12 vehicule militare pe teritoriul meu, inclusiv lansatoare de rachete și grenade”, a spus Stavnitser. „Practic, au început să tragă în Kiev din casa mea”.

Stavnitser a declarat că s-a simțit „dezgustat” să vadă trupele în casa sa și a sunat forțele armate ale Ucrainei să le dea binecuvântarea să-i distrugă casa.

Din fericire, au fost distruși de armata ucraineană”, a spus el, potrivit Business Insider.

Comentarii Facebook