Un șobolan uriaș a fost surprins în timp ce se plimba prin faţa Guvernului. „Cât de mare e, zici că-i pisică!”


Situație penibilă pentru imaginea capitalei României. Un șobolan imens a trecut nestingherit prin fața clădirii Guvernului. Rozătoarea a fost filmată în timp ce traversa strada, printre mașini și s-a oprit „la porțile” acestuia. Trecătorii au fost uimiți și dezgustați de situație în timp ce autoritățile i-au asigurat pe bucureșteni că au deratizat deja zona, doar că e un lucru normal „să nu scapi total de ei” spunând, de asemenea, că de fapt „niciun oraș din lume nu poate scăpa complet de problema șobolanilor”.

Cât de mare e, zici că-i pisică. L-a omorât? Nu, Laurenţiu a supravieţuit”, se amuză bucureștenii care au filmat momentul. Șobolanul a fost filmat în timp ce traversa strada printre roțile mașinilor, ajuns pe trotuar, a făcut slalom printre picioarele trecătorilor. 

Șobolanul uriaș i-a uimit pe locuitorii capitalei

Cei care au văzut imaginile, căci acestea s-au viralizat, au rămas uluiți de dimensiunile șobolanului. „Ce este mai exact?”, a întrebat un bărbat după ce a urmărit videoul. „Şobolan atât de mare? Aoleu. Ca un câine”, a mai spus un bucureștean uimit. „Sunt periculoşi şi mie mi-e foarte frică de ei”, a mai declarat o femeie. 

Șobolanii au devenit „stăpânii” Bucureștiului. „Au ajuns peste tot”

Chiar dacă se declară şocaţi, bucureştenii spun că acest tablou este unul frecvent pe străzile din Capitală. „Sunt peste tot, efectiv sunt peste tot. Am mai văzut şi prin zona mea. Eu am rămas şocată de fiecare dată când văd. Nu mi se pare absolut deloc normal, sunt şi copii şi mi se pare un pericol mare pentru ei”, crede o femeie.

Şobolan ... E critică situaţia. Şi la noi în Sectorul 1, pe partea cu Bucureştii Noi - Bazilescu, ne confruntăm cu aceeaşi situaţie. Mergem să ne facem piaţa liniştiţi şi şobolani peste tot. Efectiv în faţa noastră traversează”, povesteşte un trecător. „Animalele vin cu boli în casă, dau la copii, la oameni”, a mai spus acesta.

Autoritățile susțin că „nu se poate elimina fenomenul”

Autorităţile spun că au deratizat în zona respectivă şi susţin că mai mult de atât nu au ce face. „Nu se poate elimina fenomenul. Nu a reuşit nimeni chestia asta. Este bine ca şi agenţii economici, bănuiesc că sunt agenţi economici pe Calea Victoriei, să îşi desfăşoare şi ei propriul program de deratizare pentru că noi nu putem intra pe domeniul privat”, a declarat directorul unei firme de igienizare din capitală.


Comentarii Facebook