Un copil s-a spânzurat cu cordonul de la halatul de baie. Băiatul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza temelor


Un băiat în vărstă de 13 ani din localitatea Tăuții de Sus, județul Maramureș, a fost găsit în această dimineață, 16 februarie, spânzurat în camera sa. 

Și-a pus capăt zilelor cu un cordon de la halatul de baie

Cadrele medicale ce au fost chemate la fața locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul băiatului. Adolescentul și-a pus capăt zilelor cu un cordon de la halatul de baie. 

Criminaliștii de la IPJ Maramureș împreună cu un procuror criminalist au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivele ce l-au determinat pe băiat să se sinucidă. „Corpul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului”, declară polițiștii de la IPJ Maramureș.

Adolescentul s-ar fi sinucis din cauza temelor de la școală

Potrivit unor persoane apropiate familiei, minorul a avut o serie de neînțelegeri cu părinții lui cauzate în mare parte de notele și temele primite de la școală. Mama victimei a fost mereu  atentă la educația copilului său, de aceea era mai dură în privința aceasta, însă nu s-ar fi gândit niciodată că presiunea școlii l-ar putea împinge spre un asemenea act necugetat,  potrivit Antena 3. 

Au loc tot mai multe incidente tragice în rândul copiilor 

Incidentul tragic vine la doar trei săptămâni după ce doi alți minori s-au sinucis. Este vorba despre doi adolescenți în vârstă de 16 ani din cartierul băimărean Ferneziu.


Comentarii Facebook