Un bărbat care a murit în ambulanță avea 300.000 de euro în buzunare .


Un bătrân de 80 de ani, din Roma, care a murit în ambulanță, în drum spre spital, avea peste 300.000 de euro în buzunare și cheile de la mai multe mașini de lux, între care un Ferrari.

Alessandro A., 80 de ani, locuia singur de câțiva ani într-o zonă de lux a capitalei italiene, după ce fratele lui, un pictor cunoscut, a murit. Acesta nu era căsătorit și nu avea copii. Vecinii îl descriu drept un ”personaj excentric, dar foarte plăcut, cunoscut de toată lumea din cartier”, potrivit Corriere della Sera.

El a avut probleme de sănătate și a mai fost dus la spital. Acum, ambulanța l-a preluat cu un infarct, iar personalul medical a găsit în buzunarele vestei cu care era îmbrăcat  3 cecuri a câte 100.000 de euro fiecare, 12.000 de euro cash și cheile de la câteva mașini scumpe.

Poliția a confirmat că Alessandro avea o situație financiară foarte bună, dar se temea de hoți și din acest motiv își purta asupra lui tot timpul economiile și cheile de la mașinile lui cele mai scumpe. În parcare, italianul avea, între altele, un Ferrari, un Cadillac și un Porsche.

Comentarii Facebook