Un bărbat a fost jefuit în timp ce negocia o partidă de amor. Dornic de senzații tari, acesta a fost ademenit într-un gang


Un bărbat din Botoșani nu s-a gândit că o partidă de amor o să-i pună portofelul în pericol. Acesta a fost jefuit în timp ce negocia cu un cuplu plata pentru obținerea unor servicii sexuale. Incidentul a avut loc într-un gang din zona Pieței Centrale. Cei doi hoți au fost prinși de polițiști.

Bărbatul a intrat în panică în momentul în care a realizat că singura senzație tare de care avea parte era legată de furtul telefonului mobil și a banilor pe care îi mai avea în buzunar. Un echipaj de jandarmi a sărit în ajutorul victimei.

Bărbatul fusese atras într-un gang de o tânără în vârstă de 28 de ani sub pretextul de a negocia cu partenerul ei plata pentru serviciile sexuale. Ulterior, el a constatat că cei doi i-au furat telefonul mobil și portofelul

Jandarmii le-au întocmit celor doi actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat. Documentele vor fi înaintate în vederea soluționării către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, notează Observator.


Comentarii Facebook