Mesajul scris de o femeie care a stat 27 de minute în ”moarte clinică”


Tina Hines a stat 27 de minute în moarte clinică, iar când s-a trezit a scris pe o hârtie un mesaj halucinant. Tina Hines a suferit un stop cardiac în februarie 2018 și a murit.

Soțul ei a chemat ambulanța, iar medicii au preluat-o și pe drum spre spital au resuscitat-o de șase ori, dar timp de 27 de minute inima sa a încetat să mai bată.

La spital, ea a fost intubată și apoi s-a trezit și a cerut, pe loc, un pix și o hârtie pentru a scrie un mesaj uluitor pentru familia sa.

Scrisul este greu de descifrat, dar se vede că a scris ”It's real” (Este real – n.trad.). Ea a fost întrebată apoi ce a vrut să spună și a declarat: ”Era atât de real, culorile erau atât de vibrante”, a declarat Tina, pentru AZfamily.com, potrivit LADBible.

62321316.jpg

Ea a spus apoi că a văzut o figură despre care a crezut că este a lui Iisus.

Ce spun specialiștii despre acest fenomen

Conform unor studii, majoritatea oamenilor care au fost în moarte clinică nu-și amintesc nimic despre perioada în care au trecut în neființă, dar 10 până la 20 la sută au un fel de episoade vizuale sau senzoriale în acel timp.

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au efectuat un studiu pe niște șobolani în 2013 și au constatat un val de activitate în creier chiar înainte de moarte, mai mare decât în timpul stării de veghe, cea mai conștientă.

Cei nouă șobolani au fost monitorizați în timp ce erau pe moarte, iar în perioada de 30 de secunde după ce inimile animalelor au încetat să mai bată, a fost măsurată o creștere bruscă a undelor cerebrale de înaltă frecvență.

Sursa: Știrileprotv.ro Ladbible

Comentarii Facebook