Un adolescent pe bicicletă, prins din întâmplare la furat din mașini de o patrulă de jandarmi


Un băiat de 15 ani din Arad este cercetat de polițiști după ce a spart geamurile a patru autoturisme. A furat o trusă de scule și plănuia să mai fure una, dar a văzut jandarmii care se aflau în patrulare, s-a speriat și a încercat să fugă pe bicicletă. 

Echipajul de jandarmi patrula prin zonă în seara zilei de duminică, când a sesizat un copil ce transporta o trusă de scule, pe o bicicletă. Băiatul purta pe cap atașată o lanternă și mănuși, iar în momentl care a văzut jandarmii, acesta a luat-o la goană, fapt care a atras atenția autorităților. Jandarmii l-au abordat și, în urma verificărilor făcute, și-au dat seama că au de-a face cu un hoț. 

Adolescentul a spart mai multe mașini până când s-a speriat de jandarmii care patrulau prin zonă

Copilul le-a spus oamenilor legii că a spart mai întâi geamurile a două mașini din care nu a apucat să fure nimic, într-ucât a fost văzut de locatari. Ulterior, cu aceeași șurubelniță, a spart geamul unui alt autoturism din care a furat trusa de scule. La scurt timp, a pus ochii pe o altă trusă de scule, a spart și geamul mașinii repsective, dar a abandonat „misiunea” când a văzut echipajul. 

Pe numele tânărului au fost întocmite acte de sesizare și, împreună cu bunurile sustrase, a fost dus la IPJ Arad pentru continuărea cercetărilor.


Comentarii Facebook