Joi 2 Februarie

Un bebeluş de doar 2 luni a ajuns la spital cu o foarfecă înfiptă în cap. Mama spune că de vină este cealaltă fiică în vârstă de un an


Incident cumplit într-o comună din Vrancea. O fetiţă de doar două luni a ajuns în stare gravă la spital, rănită grav cu o foarfecă în zona capului.

Avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

Mama le-ar fi spus poliţiştilor că de vină ar fi fost sora bebeluşului, cu un an mai mare, care ar fi înfipt foarfeca într-un moment de neatenţie al familiei.

Bebelușa de doar 2 luni se află în stare foarte gravă la secția de Terapie Intensivă a spitalului județean din Focșani. A ajuns aseară, în jurul orei 23:00, la Unitatea de Primiri Urgențe, fiind transferată imediat la ATI, iar pe parcursul nopții medicii au supravegheat-o cu atenție. 

În același timp, au fost făcute și demersurile, pentru a fi transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Marți, 1 noiembrie, copila a fost transportată, în jurul ori 11:00, în București cu un elicopter SMURD.

Bebeluș din Vrancea, la spital cu foarfeca înfiptă în cap. Filmul nenorocirii

Totul s-ar fi întâmplat seara trecută, în Tulnici, la locuința familiei. Mama fetiței le-a declarat polițiștilor că se afla în cameră cu cele două fiice, una în vârstă de 2 luni și cealaltă de 1 an și câteva luni, și într-o fracțiune de secundă, s-ar fi întâmplat nenorocirea, fetița de 2 luni ajungând cu foarfeca înfiptă în cap. O ambulanță a fost chemată de urgență, care a transferat-o pe copilă la spital. 

Ce spun autoritățile din Vrancea 

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „La data de 31.10.a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului”, au transmis autoritățile, potrivit Observator. 

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.


Comentarii Facebook