Tudor Chirilă: Copiii plătesc ticăloșia și incompetența guvernanților


Artistul Tudor Chirilă susține că cei care plătesc pentru incompetența guvernanților noștri și a premierului, președinte Klaus Iohannis sunt copiii. 

Eu sper ca a înțeles toata lumea ca s-a găsit în sfârșit cineva care sa deconteze ticalosia si incompetenta guvernantilor nostri si a premierului, presedinte Klaus Iohannis. Cum altcineva decât copiii? Ei sunt cei care trebuie să plătească pentru greșelile adulților. Că doar nu mall-urile. Să stea naibii în vacanță forțată până s-or vaccina părinții. Strategia perfectă. Cum naiba să nu înțelegi că dacă răspunsul la teoria conspirației propune vaccinarea prin condiționare sau excludere socială, nu vei face decât să confirmi/validezi conspirația?”, a scris Chirilă, pe Facebook.

De luni, 25 octombrie, elevii vor intra în vacanță pentru a limita răspândirea pandemiei, dar mall -urile și terasele rămân deschise. De asemenea, la începutul toamnei, când specialiștii anunțau că vine valul patru, guvernul permitea organizarea de evenimente cu maxim 75.000 de oameni.

Comentarii Facebook