După festivaluri toată vara și congresul PNL, Iohannis face apel la vaccinare: Spitalele sunt arhipline. Vorbim de o catastrofă


Președintele Klaus Iohannis continuă să promoveze vaccinarea, dar nu spune nimic despre haosul care a fost în timpul verii, când nu s-a mai respectat nicio măsură de protecție și vaccinarea era pe locul doi.

Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene", spune președintele, într-o postare pe Facebook. 

Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare", a conchis șeful statului, în postarea sa pe Facebook. 

România trimite pacienți ATI în Ungaria, Austria și Polonia, pentru că nu mai sunt locuri la ATI.

România a eșuat în privința vaccinării, iar pe timpul verii autoritățile de la premierul Florin Cîțu, la primarul Emil Boc, și până la președintele Klaus Iohannis au lăsat garda jos. Președintele chiar a fost fotografiat la Congresul PNL din septembrie fără mască.

Comentarii Facebook