Arafat: Restricțiile sunt impuse pentru că nu ne-am vaccinat destui


Șeful DSU, Raed Arafat, spune că restricțiile se impun pentru că nu s-au vaccinat destui oameni.

Ce vedem astăzi este un lucru extrem de bun. Le mulțumesc celor care vin să se vaccineze, nu numai aici, ci peste tot în țară. S-a dovedit că chiar dacă suntem într-o situație destul de critică, oamenii au înțeles și vin la vaccinare. Deja suntem la peste 80.000 pe zi, ajungem la 90.000 pe zi. Este foarte bine și cu toții avem datoria să facem acest lucru și să ne implicăm: medici de familie, persoane nevaccinate încă”, a spus Arafat.

Persoanele care au dubii să pună întrebări, să le răspundem de ce este bine să se vaccineze. Important e că asta este unica soluție ca să nu se mai repete situația în care ne aflăm acum, unica soluție pentru a preveni astfel de situații și de a se proteja fiecare pentru viața lui și a celor din jurul lor”, a mai adăugat el.

Restricțiile sunt impuse pentru că până acum nu ne-am vaccinat destui. Dacă eram vaccinați destui ca în alte țări europene, la 70-80%, nu ajungeam în această situație și nu erau necesare măsurile luate. Ca să evităm să le luăm altă dată și să facem ca această problemă să dureze cât mai puțin, cât mai mulți oameni trebuie să se vaccineze. Le mulțumesc celor care s-au convins că trebuie să facă asta”, a spus el.

Comentarii Facebook