Duminica 28 Aprilie

„Tu ești și vei fi mereu, îngerul nostru.” Mama Laviniei, fetița care a murit în curtea unui hotel strivită de o statuie, în stare de şoc după incident


Lavinia, o copilă de doar 7 ani din Italia, a murit tragic după ce o statuie de 200 de kilograme a căzut peste ea. Copila se afla în vacanţă în München, împreună cu părinţii săi, avocaţi de profesie, când a avut loc incidentul.

Cei trei veniseră din Napoli să îşi petreacă vacanţa în Germania. Nimeni nu se aştepta la tragedia care avea să urmeze. În jurul orei 19.30, fetiţa se afla în curtea hotelului, când brusc s-a auzit un ţipăt. Nu se ştie deocamdată cum de statuia de 200 de kilograme a reuşit să cadă peste Lavinia, scrie Observator.

Martor la întreaga tragedie a fost tatăl Laviniei, care se afla lângă ea în momentul incidentului. Împreună cu mai mulţi martori, acesta a reuşit să scoată copilul de sub statuie. Fetiţa a fost transportată la spital, însă medicii nu au reușit să o salveze, rănile erau prea grave.

Tu ești și vei fi mereu, îngerul nostru. Odihnește-te în pace iubirea vieții mele.”, a spus mama fetei, devastată de cele întâmplate. Incidentul a fost anunțat de poliția germană, o anchetă este în curs de desfăşurare.

Comentarii Facebook