Joi 8 Decembrie

Țiriac jr. oferă recompensă un apartament de lux pentru depistarea unor escroci


Alexandru Țiriac, fiul miliardarului român, vrea să depisteze o rețea de escoci care operează în numele tatălui său, Ion Țiriac, și înșeală oameni nevinovați. 

Scena este simplă și a mai fost folosită și cu alte persoane publice. Sunt sponsorizate unele postări sub forma unor titluri de presă, prin care oamenii sunt îndemnați să investească în diverse monede digitale obscure, așa cum ar fi investit Ion Țiriac sau Elon Musk.

Ei bine Alexandru Țiriac îi vânează acum pe acești băieți care ar fi înșelat deja oameni cu 5 milioane de euro. 

Țiriac junior oferă recompensă un apartament celor care îl vor ajuta să identifice țeparii. 

Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă castiga credibilitatea…

Ne dorim ca acești infractori să returneze banii oamenilor, iar ca să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor!

De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Vă mulțumim! Între două donații merge și o curățenie de infractori!”, a transmis Ion Alexandru Țiriac, în mediul online.

Cei care văd aceste postări pe platformele social media le pot raporta, iar astfel forța grupării se diminuează.

tiriac.jpg

Comentarii Facebook